Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Torbalı'da Öğretmenler Gününde 15 Temmuz sergisi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Torbalı Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçede 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 15 Temmuz darbe girişiminin bütün boyutlarıyla anlatan bir resim sergisi açacak.

        Torbalı Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle anlamlı bir program hazırladı. Programlar kapsamında, Belediye Kültür Merkezinde 15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişiminin anlatıldığı bir resim sergisi açılacak. 100 fotoğrafın yer alacağı sergide, örgütün kanlı darbe girişiminin tüm boyutları tekrar ele alınacak. Serginin ardından ise 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle etkinlikler devam edecek.

        15 Temmuz'da Türk milletinin gerçek bir demokrasi destanı yazdığını dile getiren Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "15 Temmuz'da yaşanan o alçakça girişim ile Türkiye'yi karanlığa sürüklemeye çalışanlar, millet iradesine zincir vurmaya kalkanlar, yine en güzel yanıtı bu milletten almışlardır. Bu millet, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Meydanlara inin' çağrısıyla sel olup istikbaline kast edenleri adeta boğmuştur. 15 Temmuz'da bu millet bir bedel ödemiş, bedenini tankların önüne atmış, göğsünü kurşunlara siper etmiş ve neticede 247 vatandaşımız şehit düşmüş ve binlercesi de gazi olmuştur. Torbalı'da açacağımız bu fotoğraf sergisi ile o aziz şehitlerimizi bir kere daha anacağız. Onlar için ne yapsak azdır. Şehitlerimizin, gazilerimizin, kahraman milletimizin bütün anılarını canlı tutmak istiyoruz" dedi.

        (HG-Y)

        23.11.2016 12:22:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler