Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Deniz Fener Derneğinden Varto'ya 100 bin liralık yardım

        (Fotoğraflı)

        Fatih Çelik

        MUŞ (İHA) - Deniz Feneri Derneğinden Muş'un Varto Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına 100 bin TL'lik gıda, giyim ve temizlik malzemesi yardımı yapıldı.

        Varto Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının kurduğu Sosyal Markete Deniz Feneri Derneği tarafından gönderilen malzeme kolileri Kaymakam Mehmet Nuri Çetin gözetiminde teslim alındı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, açmış oldukları markete hayırsever vatandaşlar tarafından yapılan yardımların devam ettiğini belirtti. Kaymakam Çetin, "Deniz Feneri Derneğinden yetkili arkadaşlarımız bugün marketimize 100 bin liralık gıda, giyim ve temizlik malzemesi yardımında bulundular. Ayrıca ilçemizde maddi durumu elvermeyen vatandaşlarımızın evlerini ziyaret ettiler. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını tespit ettiler. Kendilerine gerekli yardımları yapacaklarını söylediler. Bize yapılan bu yardımları eksiksiz bir şekilde ilçemizde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza dağıtacağız. Bu konuda Deniz Feneri Derneğinin marketimize katkısı çok olmuştur. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ederim" dedi.

        Deniz Feneri Derneğince gönderilen kolilerin tesliminde İlçe Emniyet Amiri Murat Aydın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Ataç ve vakıf çalışanları da hazır bulundu.

        (MSA-Y)

        23.11.2016 12:33:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler