Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis Belediyesinin kış hazırlıkları tamamladı

        (Fotoğraflı)

        Vahit Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis Belediyesi; 70 personel ve 25 araçla 24 saat boyunca aralıksız hizmet vererek kış boyunca kar ve buzla mücadele edecek.

        Bitlis'te kış aylarında vatandaşların mağdur olmaması adına tüm tedbirleri aldıklarını vurgulayan Bitlis Belediyesi Eşbaşkan Yardımcısı M. Sani Güneri, kent merkezinde olumsuzlukların yaşanmaması, halkın günlük yaşamının sekteye uğramaması ve en önemlisi de ulaşımda aksaklıklar yaşanmaması için hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi. Güneri, "Bitlis'imizin daha ulaşılabilir olması amacıyla kar yağışı ve buzlanmayla mücadele çalışmalarımız 7 gün 24 saat boyunca aralıksız sürecek. Vatandaşlarımız kış mevsimi süresince kar yağışı ve buzlanma nedeniyle oluşabilecek olumsuz durumları Bitlis Belediyesi Çağrı Merkezinin 153 ve whatsapp 0 532 133 43 95 numaralı telefonuna iletebilecekler. Herhangi bir kar yağışı ve buzlanma durumunda derhal harekete geçecek ekiplerimiz, tuzlama ve yol açma çalışmalarını öncelikli olarak ana yollar, okullar ve otobüs güzergâhlarında gerçekleştirerek sokak aralarında çalışmalar yapacak. Bitlisli hemşehrilerimizin yolları daima açık olacak" diye konuştu.

        Vatandaşların kesintisiz bir ulaşım için araçlarına kış lastiği takmaları konusunda da uyaran M. Sani Güneri, "Hususi araçlarda kış lastiği takma zorunluluğu var, vatandaşlarımızı kazalara ve ulaşımda aksamalara yol açmaması için bu konuda duyarlı olarak gerekli önlemleri almaya davet ediyorum" dedi.

        (VO-MSA-Y)

        23.11.2016 12:49:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler