Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karaçoban vatandaşları dinlemeye devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban makamında halk günleri düzenlemeye devam ediyor. Yoğun ilgi gören halk günlerinde vatandaşlar istek şikayet ve önerilerini Başkan Karaçoban'a iletirken sorunlar daha hızlı çözülüyor.

        Halk Günleri toplantısı Alaşehirlilerin yoğun ilgisiyle devam ediyor. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın makamında gerçekleştirilen halk günleri toplantısında, her Alaşehirli başkanla birebir görüşme imkanı buluyor. İstek, şikayet ve önerilerini birebir Başkan Karaçoban'a ileten vatandaşlar sorunlarına daha hızlı çözüm kavuşturduğunu belirtti.

        Eğitime, sosyal projelere ve ibadethanelere verdiği destekle taraflı tarafsız her kesimin takdirini toplayan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban Alaşehir ve Alaşehirlileer için çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

        (SC-Y)

        23.11.2016 13:19:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler