Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mamak Belediye Başkanı Akgül, şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti

        - Akgül: "Şehit ve gazi aileleri emanetimizdir"

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Şehit ve gazi aileleri bizlere emanettir. Bu vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin ailelerinin her zaman yanında olacağız" dedi.

        Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, çeşitli terör olaylarında şehit düşen ve gazi olan Mamaklı kahramanların ailelerini ziyaret etti. Akgül ilk olarak Yeni Bayındır Mahallesi'nde bulunan şehit Furkan Yavuz'un babası İbrahim Yavuz'u ziyaret etti. Oğlunun 23 yaşında Diyarbakır'da vatani görevini yaparken rahatsızlandığını dile getiren İbrahim Yavuz, "Oğlum vatani görevini yaparken rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Üç ay hastanede kanser tedavisi gördükten sonra vefat etti. Vatanına milletine bağlıydı" dedi. Akgül daha sonra Hakkari Yüksekova'da görev yaparken yaralanan Sözleşmeli Er Bekir Özdemir'in babası Satılmış Özdemir'i ziyaret etti. Bekir Özdemir'in sağlık durumu hakkında Baba Satılmış Özdemir'den bilgi alan Akgül, "Şehit ve gazi aileleri bizlere emanettir. Bu vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin ailelerinin her zaman yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

        "Vatan sağ olsun"

        Akgül daha sonra Hakkari Yüksekova'da görev yaparken şehit düşen İsmail Koç'un abisi Murat Koç'u ziyaret etti. Tuzluçayır Mahallesi'nde ikamet eden şehidin abisi, "İsmail 26 yaşında ve bekardı. Acımız çok taze ancak bizlere şehit ailesi olarak dik durmak yakışır. Bizler vatan sağ olsun demeye devam edeceğiz" dedi.

        (BEN-MK-Y)

        23.11.2016 13:35:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler