Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çolakbayrakdar, "Öğretmenler Muasır Medeniyetin Şekillendiricisidir"

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

        Başkan Çolakbayrakdar, Öğretmenler Günü mesajında şu ifadeleri kullandı: İslam'ın ilk emri 'Yaratan Rabbinin adıyla oku' olan dinin mensupları olarak, milli ve manevi değerlerimizin bilinciyle yetiştirilmesi konusunda çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, muasır medeniyetin şekillendiricisidir. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) mesleği olan bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan öğretmenlerimiz tarihimiz boyunca bilginin, eğitimin sembolü ve geleceğimiz olan gençlerimize ışık tutan örnek insanlar olmuştur. Ülkemizin daha da gelişmesi ve muasır medeniyetler seviyesinin üstünde yer almamız için eğitimli ve bilinçli bireyler sayesinde mümkün olacağından öğretmenlerimize önemli görevler düşüyor. Bundan dolayı Ecdadımızdan miras aldığımız mukaddes değerlerimizi gelecek nesillerimize aktarılmasında öğretmenlerimiz önemli bir rol üstlenmektedir. 15 Temmuz da bazı hainler Türkiye'nin geleceğini çalmak istedi. Milletimiz buna fırsat vermedi. Hainlere karşı milli ve manevi değerlere sahip milletimiz sayesinde tüm güçlükleri yenerek, 'Güçlü ve Büyük Türkiye' olduğumuzu bir kez daha kanıtladık. Ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak nesiller yetiştirilmesi sorumluluğunda olan öğretmenlerimizle 'Güçlü ve Büyük Türkiye'yi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak için durmadan birlikte çalışacağız. Sürekli ilerleyen, gelişen ve uluslararası alanda giderek daha fazla söz sahibi olan ülkemizin 2023 hedeflerine bir adım daha yaklaşması için eğitim ve öğretimin önemi yadsınamaz. Kocasinan Belediyesi olarak bizlerde vatanını, milletini seven, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan nesiller oluşmasını noktasında her zaman eğitim ve öğretime destek olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten duygularımla kutluyorum. Bu vesileyle ebediyete intikal etmiş bütün öğretmen ve eğitimcileri rahmetle anıyor, tüm milli eğitim camiasına eğitim ve öğretim çalışmalarında başarılar diliyorum.

        (AÖ-Y)

        23.11.2016 15:14:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler