Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Demirkol vatandaşlardan gelen telefonları cevapladı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, sabahın erken saatlerinde halkla ilişkiler birimi beyaz masa servisini ziyaret ederek vatandaşlardan gelen telefonlara cevap verdi.

        Demirkol, sabahın erken saatlerinde başladığı inceleme ve denetim çalışmaları kapsamında Haliliye Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi Beyaz Masa Servisi ve Emlak Müdürlüğünü ziyaret etti.

        Başkan Yardımcıları Haci Kanduza'nın da yer aldığı ziyarette, Demirkol vatandaşlardan gelen telefonları cevapladı. İletileri not alan Demirkol, telefondaki vatandaşlara taleplerinin kısa sürede gerçekleştirileceğini bildirdi.

        Beyaz masa servisine yaptığı ziyaret sonrası birim çalışanları ile sohbet eden Demirkol, vatandaşlara anında dönüş yapmaya dikkat etmeleri yönünde telkinlerde bulundu. Vatandaşların Haliliye Belediyesi ile ilgili tüm taleplerini, şikayetlerini Beyaz Masa servisimize bildirdiklerini aktaran Demirkol, vatandaşlarla iletişimde hassas ve titiz olunmasını istedi. Emlak Müdürlüğünü de ziyaret eden Demirkol burada vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların taleplerini ve isteklerini dinleyen Demirkol, Haliliye ve Şanlıurfa için en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını ifade etti.

        (BB-BRN-Y)

        23.11.2016 15:16:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler