Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kartal heyetinden Muradiye'ye ziyaret

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - AK Parti İstanbul Kartal İlçe Başkanlığından gelen bir heyet, Van'ın Muradiye ilçesini ziyaret etti.

        AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda ile birlikte Muradiye ilçesine gelen Kartal İlçe Başkanı Mehdi Akman, başkan yardımcıları ve gençlik kolları başkanı, bombalı saldırıya uğrayan Muradiye ilçe teşkilatını ziyaret ederek, 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundular. Burada Muradiye İlçe Başkanı İbrahim Vanlı'dan olayla ilgili bilgi alan Başkan Akman, daha sonra teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Muradiye İlçe Başkanı İbrahim Vanlı'nın yaptığı selamla konuşmasının ardından partililere hitap eden Kartal İlçe Başkanı Mehdi Akman, Doğu ve Güneydoğu'da siyaset yapmanın zorluklarını bildiklerini ve böyle zor zamanlarda birlik ve beraberlik için Muradiye teşkilatının yanlarında olmak istediklerini ifade etti. Başkan Akman, "Muradiye ilçemize yapılan hain saldırı ve öncesinde Özalp İlçe Başkan Yardımcımızın şehit edilmesi bizleri derinden üzmüştür. Sıkıntıları beraber aşmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Buradayız. Teşkilatlarımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

        Başkan Soğanda ise, Kartal teşkilatının kendilerini gururlandırdığını ifade ederek, "Türkiye bir bütündür. Doğu'da bir kanayan yara varsa, batı da bunu hissediyor. İstanbul neyse Van odur. Milli görüş döneminde ilk olarak belediyeyi kazanan yer Van'dır. Van bu alçakların mekanı olmadı, olmayacak. Halkımız her şeyin bilincindedir. Bu toplum Müslüman bir toplumdur. Bizler her sabah evden abdest alarak çıkıyoruz. Bunu yapmak zorundayız. Haçlı zihniyetlerinin ayağını bastırmamak zorundayız. Bunun yolu da AK Parti'den geçmektedir. Ben de tekrardan Kartal ilçe teşkilatımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

        Kartal İlçe Başkanı Mehdi Akman, Van il yönetim kurulu üyeleri ile Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu'nun ailesine taziye ziyaretinde bulunmak üzere Özalp'a geçti.

        (MSA-Y)

        23.11.2016 15:36:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler