Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Umre yolcuları için uğurlama programı düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        İsmet Cep

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Bozüyük ilçesinde umreye giden vatandaşlar için Cumhuriyet meydanında uğurlama programı düzenlendi.

        Süleyman Bey Camii emekli İmam Hatibi Osman Yılmaz'ın kafile başkanlığını yaptığı Bozüyük, Bilecik ve Pazaryeri'nden toplam 70 kişinin umre ibadeti için kutsal topraklara gitti. Törene, umreci kafilesinin yakınlarının yanı sıra vatandaşlar da katıldı. Umre yolcuları dualarla ilahilerle kutsal topraklara uğurlanırken, Kafile Başkanı Osman Yılmaz, "Otobüs ile Ankara Esenboğa Hava Limanı'na, oradan da uçak ile direk Medine'ye gidilecek. 8 gün Medine'de Peygamberimizi ziyaret edeceğiz. Orada 40 vakit namazımızı kılıp tüm gezilecek yerleri ziyaret ederek Mekke'ye geçeceğiz. Daha sonra 20 gün boyunca da Mekke'de umre vazifemizi yerine getirerek 28 günün sonunda inşallah Bozüyük'e döneceğiz" dedi.

        (İC-MET-Y)

        23.11.2016 15:59:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler