Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nusaybin'e TEOG ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Salih Keskin

        MARDİN (İHA) - Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Nusaybin'de bazı okullarda incelemelerde bulunarak Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına giren öğrencilere başarı diledi.

        Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Maarif Müfettişleri Başkanı Zeyni Teker ile birlikte Nusaybin ilçesinde bulunan Girmeli İlkokulu, Girmeli Ortaokulu, Girmeli İmam Hatip Ortaokulu, Girmeli Çok Programlı Anadolu Lisesi, Merkez Ortaokulu, Misak-ı Milli İlkokulu ve Misak-ı Milli Ortaokulu'nu ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Sarı, ortaokul sekizinci sınıf öğrencilerinin ter döktüğü TEOG sınavına katılan öğrencileri de ziyaret edip başarı dileklerini iletti. Okullardaki eksiklikler ve ihtiyaçlar hakkında bilgi alan Sarı, eğitim öğretime daha rahat ortam oluşturulması için ihtiyaç duyulan her türlü konuda İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yardım ve desteğe her zaman hazır olduklarını kaydetti. Sarı, gereken çalışmaların özveri ve büyük titizlikle yapılması gerektiğini söyledi.

        İdareci ve öğretmenlere şimdiye kadar yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür eden Sarı, daha sonra ilçeden ayrıldı.

        (MSK-AKK-Y)

        23.11.2016 16:08:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler