Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Belediyesinden kavşak ve asfalt çalışması

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Altınşehir Mahallesinde açılan yeni yolda kavşak, orta refüj ve kaldırım çalışması yapan Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri diğer yandan da farklı noktalarda asfalt çalışmalarını yürütüyor.

        Eski Besni Yolu ile Konukoğlu Caddesi arasında yeni açılan yolda sürdürülen kavşak, orta refüj ve kaldırım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren yetkililer, son yıllarda hızla gelişen ve araç yoğunluğunun ciddi boyutlara ulaştığı Altınşehir Mahallesinde çalışmalarının kısa süre içerisinde biteceğini dile getirdi.

        Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Altınşehir Mahallesindeki çalışmanın yanı sıra Cumhuriyet Mahallesi 25158 ve 25169 numaralı sokaklar ile Bahçelievler Mahallesi 984, 985 ve 987 numaralı sokaklarda asfalt çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

        (CK-AOA-Y)

        23.11.2016 16:22:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler