Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklar Belediyesi Fen İşleri kış öncesi çalışmalarını hızlandırdı

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış mevsimi öncesi eksikleri tamamlamak için çalışmalarını hızlandırdı.

        Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ekim ve kasım ayında başlatılan çalışmaların büyük bir kısmını tamamladı. Yaklaşan kış mevsimi öncesi gece gündüz yoğun bir mesai harcayan ekipler, ilçe genelinde metrelerce kaldırım, yeni imar yolu, asfalt serimi yaparak kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçlarını giderdi. Her gün yaklaşık 40 noktada çalışma sürdüren ekipler, ekim ayında 320 ton asfalt çalışması yapıldı. 4 bin 800 metre imar yolu çalışması da yapan ekipler, marangoz ve kaynak atölyelerinde belediyenin birçok ihtiyacını karşılayacak üretimleri gerçekleştirdi. Hızla büyüyen ilçenin ihtiyaçlarını kısa sürede gidererek takdir toplayan Pursaklar Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kasım ayında da merkez, Altınova, Saray ve Sirkeli gibi geniş bir coğrafyaya hizmet ediyor.

        (BC-CC-Y)

        24.11.2016 10:07:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler