Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dursunbey Belediyesi TEOG Sınavlarında Sınav Seti Dağıttı

        (Fotoğraflı)

        Hüdayi Demirhan

        BALIKESİR (İHA) - Dursunbey Belediyesi, öğrencinin geleceğini belirleyecek önemli sınavlardan birisi olan TEOG sınavında okullarda öğrencilere sınav seti dağıttı.

        Dursunbey Belediyesi, ilçe genelinde TEOG sınavlarına giren öğrencilere sınav seti dağıttı. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ın talimatı ile dağıtılan Sınav setinin organizesini ise Dursunbey Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirdi. Belediye Akbaşlar Ortaokulu, Kavacık Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Sağırlar Ortaokulu, Durabeyler Ortaokulu, Selimağa Ortaokulu, Göbül Ortaokulu, Gökçedağ Ortaokulu, Odaköy Hasan Şen Ortaokulu, Yatılı Bölge Ortaokulunda sınava giren 600 civarında öğrenciye içinde sınav kalemi, kalemtıraş, silgi ve su olan set sınav öncesi görevliler tarafından masalara yerleştirildi.

        Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, "Eğitim hayatlarına başladıkları andan itibaren aynı zamanda bir sınav maratonuna da giren çocuklarımız önemli bir sınava daha girdiler. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin sınavlarında başarılı olacaklarına inancım tam. Biz her yıl olduğu gibi bu yılda onları yalnız bırakmak istemedik. İlçemizde sınava giren tüm öğrencilerimize motive amaçlı küçük çapta destekte bulunmak istedik. Sınavın sürdüğü iki gün boyunca bu setlerimizi ortaokul düzeyindeki tüm okullarımıza gönderdik. Ben desteklerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüze teşekkürlerimi sunuyorum. Sınava giren bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

        (HD)

        24.11.2016 10:30:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler