Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1308 Osmaneli Belediyespor Voleybol takımlarının hedefi 3'te 3 yapmak

        (Fotoğraflı)

        Zeki Ceyhan

        BİLECİK (İHA) - 1308 Osmaneli Belediyespor Voleybol Genç Kızlar takımları, hedeflerine ulaşmak için antrenmanlarına tüm hızı ile devam ediyor.

        Osmaneli kızlar, kapalı spor salonun da Alt Yapı ve Yıldız Kızlar ve Genç Kızlar olmak üzere 3 kategoride mücadele etmek için gece gündüz çalışıyor. Hedeflerinin 3 kategoride de şampiyonluğu yakalamak olduğunu söyleyen Voleybol Takımı Antrenörü Okay İnam, "Bu hafta hazırlık maçlarına başladık. Bütün oyuncuların eksiklerini görmek için ilk hazırlık maçımızı Orhangazi Belediye spor ile bir hazırlık maçı yaptık. Oyuncularımızın hepsi ne şans verdik ve takımımız daha sonra yapacağımız hazırlık maçları ile daha iyi olup inşallah sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

        1308 Osmaneli Belediyespor Voleybol Takımı Yöneticisi Lütfi Cansız ise yaptığı açıklamada "Takımımız Alt Yapı ve Yıldız Kızlar ve Genç Kızlar olmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Hocalarımız ile tüm çabalarını takım için seferber ediyor. Hedef bu sene 3 de 3 yapmaktır. Bizlerin yanında olan tüm taraftarlarımıza ve başta Osmaneli Belediye Başkanımın Münür Şahin'e olmak üzere Kulüp Başkanımız Hayati Kaba ve yönetici arkadaşlara vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederim. Ayrıca Orhangazi Bayan Voleybol Takımı oyuncularına, antrenörlerine ve Belediyespor yetkililerine göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı 1308 Osmaneli Belediye spor adına çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

        Bu arada, 1308 Osmaneli Belediyespor ekibi, Orhangazi Belediyespor takımı karşısında ilk seti 25-22 kaybetti, ikinci seti 25-27 kazanırken, üçüncü seti 21-25 kaybetti, dördüncü seti ise 26-24 kaybeden takım maçtan 3/1 yenik ayrıldı.

        (ZC-MET-Y)

        24.11.2016 10:48:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler