Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        10 yıldır tek başına görev yapıyor

        - Fedakar Emel Öğretmen 10 yıldır çocukların geleceğini şekillendiriyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Yeni Harmandalı Mahallesindeki Hasan Koca İlkokulunun 10 yıldır bütün işlerini üstlenen tek öğretmen Emel Ulubay Koç, görevine büyük fedekarlıkla devam ediyor.

        AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Yeni Harmandalı Köyündeki Hasan Koca İlkokulunda 10 yıldır tek öğretmen olan Emel Ulubay Koç'u ziyaret etti.

        Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Yeni Harmandalı Mahallesindeki Hasan Koca İlkokulunda 2006'dan beri görev yapan ve okulda görevli tek öğretmen olan Emel Ulubay Koç, okulun hem öğretmeni hem de müdürü. Mesleğini severek ve fedakarca yapan Emel Ulubay Koç, en büyük destekçilerinin ise öğrencileri üşemesin diye sobayı yakan, okulun temizliğini üstelenen köy halkı olduğunu söyledi.

        Ziyarette konuşan İl Manisa Kadın Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Tülay Şentürk, "Öğretmenler Günü'nde, öğretmenlerimizin değerini, sorunlarını ve hizmetlerini hatırlar, onların emeklerini boşa çıkarmamak için gayret ederiz. Biliriz ki, çalışkan, dürüst ve insani değerlere sahip insanlar olmamız, öğretmenlerimize verebileceğimiz en güzel armağandır. Biz de bugün bu sebepledir ki AK Partili kadınlar olarak ilimizdeki öğretmenlerimizi ziyaret edip hatırlarını sormak onlara olan sevgi ve saygımızı bir kez daha böylesi güzel bir günde vurgulamak istedik" dedi.

        Okulun talep ve sıkıntılarını dinleyen AK Partili kadınlar yardım noktasında ellerinden ne geliyorsa fazlasını yapacaklarının sözünü verdi.

        Öğretmen Emel Ulubay Koç ise yapılan ziyarette özel bir günde hatırlanmaktan dolayı çok duygulandığını ve eski günlerini yeniden yaşadığını anlattı. Okula ilk kez bir siyasi partinin ziyarete geldiğini ve bunun da AK Parti Kadın Kolları olduğunu belirten Öğretmen Koç, ziyaret nedeniyle teşekkür etti.

        (SC-Y)

        24.11.2016 11:03:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler