Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye'de elektrik kesintisi

        OSMANİYE (İHA) - Osmaniye'nin merkez, Kadirli, Toprakkale ve Bahçe ilçelerinde cumartesi günü tesis ve 3. şahıs çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisine gidilecek.

        Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 26 Kasım Cumartesi günü, merkez ilçeye bağlı Nohuttepe Köyü ve Kumarlı Köyü ile Tecirli Bucak Cevdetiye Köyü Cumhuriyet, Karataş, Kocatepe ve Yeşiltepe mahalleleri, Kazmaca Köyü Meydan, Merkez, Nergizlik, Çamlıbel, Babaoğlu ve Tülücüler mahalleleri, Kırmacılı Köyü Merkez, Tülücüler, Dereobası ve Gültepe Mahalleleri, Sarpınağzı Köyü, Kesmeburun Köyü ve Bahçe Köyü'ne 09:00-14:00 saatleri arasında, Dereobası Köyü ve Zorkun Yaylası ile Küllü Köyü Düzler, Küsne ve Sırapınar mahallelerine 09:00-14:00 saatleri arasında, Tehçi Köyü'ne 09:00-17:00 saatleri arasında, Kadirli ilçesi Aydınlar Köyü Kartın Mahallesine, Cengiz Topel Mahallesine 09:00-17:00 saatleri arasında, Karatepe Köyü Sağlamerler, Çakıcılar, Dikenli, Sarıdüz, Hasancıklı ve Site mahallelerine 09:00-14:00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

        Toprakkale ilçesi Fatih Sultan Mehmet ve Karataş mahallelerine 09:00-17:00 saatleri arasında, Bahçe ilçesi Yeşilyurt Mahallesi, Bekdemir Köyü Bastanbaklı, Çamalan, Çelikler, Keller, Kıraçlar, Kirazlı, Mercanlar ve Tutlu mahalleleri, İnderesi Köyü Merkez Mahallesi ile Örencik Köyü ve Yaylalık Köyü'ne 10:00-11:00 saatleri arasında, Bahçelievler Mahallesine 09:00-17:00 saatleri arasında, Yeşilyurt Mahallesi, Bekdemir Köyü Bastanbaklı, Çamalan, Çelikler, Keller, Kıraçlar, Kirazlı, Mercanlar ve Tutlu mahalleleri, İnderesi Köyü Merkez Mahallesi ile Örencik Köyü ve Yaylalık Köyü'ne 13:00-14:00 saatleri arasında enerji verilemeyecektir.

        (ELF-Y)

        24.11.2016 11:27:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler