Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beylikdüzü'nün apartman görevlileri alanında uzmanlaşıyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Beylikdüzü'nde apartman görevlileri bulundukları konutların sakinlerine daha kaliteli hizmet verme için eğitim alıyor. Beylikdüzü Belediyesinin düzenlediği 'Apartman Görevlileri Mesleki Gelişim ve Uzmanlık Akademisi' eğitim programıyla derslere başlayan görevliler, ilk yardımdan peyzaja, hijyenden asansör sistemlerine onlarca konuda alanında uzman isimlerden derslerini alıyor.

        Gençlerden çocuklara her yaş grubu için eğitimler, kurslar düzenleyen Beylikdüzü Belediyesi, bu kez bulundukları konutların sakinlerine daha kaliteli hizmet verebilmek için talepte bulunan apartman görevlileriyle birlikte derslere başladı. Beylikdüzü Gençlik Eğitim Merkezi çatısı altında başlayan 'Apartman Görevlileri Mesleki Gelişim Ve Uzmanlık Akademisi' eğitim programı 10 farklı ders içeriğini kapsıyor. Apartman görevlilerine, alanında uzman ve deneyimli akademisyenler tarafından afet bilinci ve doğal afetler ile mücadele, asansör sistemleri, bahçecilik ve peyzaj, el ve güç aletleri kullanımı, etkili iletişim, hijyen eğitimi, ilk yardım, iş sağlığı ve güvenliği, temel elektrik tesisatları, yangın güvenlik eğitimi veriliyor.

        Haftada bir gün 6 ders saati şeklinde toplam 6 grupla yapılacak eğitimlerin sonunda 78 apartman görevlisi tüm programı tamamlamış olacak. Uzmanlar tarafından verilen eğitimin neticesinde her modül sonunda ölçme ve değerlendirme yapılarak eğitim sonunda tüm katılımcılara başarı sertifikası verilecek.

        (HB-MK-Y)

        24.11.2016 11:37:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler