Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Cavit Erdoğan: Öğretmenler bilgiye giden yolun temel taşlarıdır

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, "24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla kutlama mesaj yayınladı.

        24 Kasım Öğretmenler günü kutlama mesajında Başkan Erdoğan, "İnsanlar, her yaşta doğası gereği öğrenme çabası ile büyür. İnsanın yaşamında yer alan en iyi yerlerden biri de okuldur. Okul, öğrencilerin ikinci ailesi, öğretmenler ise ikinci anne ve babasıdır. Öğretmenlik girilen derslerle sınırlandırılamayan önemli bir hayat mesleğidir. Kendinden evvel başkaları için yaşamak yalnızca onlara özgü bir düşüncedir. Sabır, sadakat, özveri ve zaman gereklidir. İşini evine taşıyan, mesleği bir yaşam tarzı haline gelmiş görevlerden birisidir. Bu kutsal mesleği icra eden cefakar öğretmenlerimizi sadece bir gün anmak değil her gün onlara gereken önemi, değeri ve saygıyı göstermeliyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Başöğretmenlik" sıfatını kabul ettiği günün öğretmenlerimize ithaf edilmesi, öğretmenlerimize verdiğimiz büyük önemin göstergesidir. Geçmişten bugüne öğretmenlerimizin bizlere aşıladığı vatan, millet ve bayrak sevgisi sayesinde 15 Temmuz günü yerle bir ettiğimiz alçak darbe girişimi, bu görevin ne derece kutsal olduğunu yeniden gözler önüne sermiştir. Bu önemli görevin kahramanları olarak gördüğümüz öğretmenlerimizin yanlarında olduğumuzu özellikle ifade etmek isterim. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü gönülden kutluyor, tüm öğretmenlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

        Ayrıca Başkan Erdoğan mesajında, Pazarlar Belediyesinin eğitime her türlü desteği vermeye devam edeceğini belirtti.(MB-EFE)

        24.11.2016 12:01:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler