Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'da 'halk-devlet' buluşması

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir istek, şikayet, önerileri dinlemek ve sorunlara çözüm bulmak amacıyla vatandaşla bir araya geldi.

        Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında, Kütahya İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen ilk buluşmaya, Vali Yardımcısı Hüdayar Mete Buhara, İl Emniyet Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Sağlık Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü, Çalışma ve İŞKUR İl Müdürü 30 Ağustos, Cumhuriyet, Dumlupınar, Fatih, 75. Yıl, 100. Yıl, Yenidoğan, Yıldırım Beyazıt, Yunus Emre ve Zafertepe mahallelerinde görev yapan muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

        Vali Ahmet Hamdi Nayir, vatandaşların istek ve şikayetlerinin dinlenerek çözüm aranacağı 'Halkla Buluşma' toplantıların her ay gerçekleştirileceğini söyledi.

        "Halkımızla birlikte çözüm üreteceğiz"

        Valilik makamının herkese açık olduğunu, düzenlenecek olan toplantılarda da vatandaşların doğrudan muhatap bulacaklarını belirten Vali Ahmet Hamdi Nayir, "Bütün mahallelerimizle tanışacak, bir araya geleceğiz. Devlet milleti için var. 'İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın' felsefesi bu topraklardan çıkmış bir felsefe. Dolayısıyla biz sizler için bir şeyler yapmaya çalışırken zaman zaman bir araya gelip, yaptıklarımızı sizinle görmek uygun olacak. Devlet gücü içerisinde asayişten eğitime, sağlıktan tarıma, turizmden kültüre kadar birçok hususta hizmet üretmeye çalışıyoruz. Sizler için çalışıyoruz, karşılığını da sizden görmek istiyoruz. Eksiklerinize, isteklerinize, eleştirilerinize dikkat etmek istiyoruz. Benim kapım herkese açık. Bugüne kadar görüşmek isteyip görüşemeyen kimse olmadı. Daire amirlerimizin de kapıları açık. Sizlerin taleplerini bu toplantıları beklemeden şikayet ve taleplerinizi alıp çözmek durumundalar" diye konuştu.

        Vali Ahmet Hamdi Nayir'in konuşmasının ardından kurum yetkilileri kendilerini tanıtarak, kurumlarının çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Vatandaşların ve muhtarların sorunlarını ve isteklerini dinleyen Vali Nayir sorunların çözümü için ilgili kurum amirlerine talimat verdi. (EFE)

        24.11.2016 12:20:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler