Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayraklı Belediyesi'nden 3 bin öğretmene karanfil

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Ü. Murat Yalçın

        İZMİR (İHA) - Bayraklı ilçesi sınırları içerisinde görev yapan yaklaşık 3 bin öğretmene belediye görevlileri tarafından karanfil ve çikolata hediye edildi.

        24 Kasım Öğretmenler Günü'nde okulları ziyaret eden Bayraklı Belediyesi görevlileri, öğretmenlere kırmızı karanfil verdi, çikolata paketi armağan etti. Bayraklı Belediyesi'nin her yıl öğretmenleri onurlandırdığını ve hiç unutmadığını belirten öğretmenler, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'a teşekkür etti. Bu yıl ilk kez karanfil alan bazı öğretmenler ise, şaşkınlıklarını gizleyemezken, yüzlerdeki tebessüm görülmeye değerdi. İlçe genelinde tüm okulları ziyaret eden görevliler, öğretmenler odasında zaman zaman da derslere girerek öğretmenlere sürpriz yaptı.

        "İşleri kolay değil"

        Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Atatürk, cumhuriyet, bayrak ve ülke sevgisiyle binlerce öğrenci yetiştiren öğretmenlerin bu anlamlı günlerinde her yıl olduğu gibi kendilerine karanfil hediye ettik. Çağdaş ve laik yarınlar için hizmet eden tüm öğretmenleri her zaman hatırlayacağız. İşleri kolay değil. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Öğretmenler; yeni nesli, Cumhuriyetin fedakar öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır' sözü gerçekten önemli. Öğretmenlerimizin bu anlamda sorumlulukları büyük. Hepsine başarılar diliyorum. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" dedi.

        (ÜMY)

        24.11.2016 12:52:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler