Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okul Müdüründen mevkidaşına Öğretmenler Günü ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Pakmaya Kenan Kaptan Denizcilik Anadolu Teknik Meslek Lisesi Müdürü Hüseyin Aday, Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne yönelik Öğretmenler Günü ziyareti gerçekleştirdi.

        Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sadettin Sagit'in, Kaymakam Namık Kemal Nazlı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen'in de katıldığı okul tarafından düzenlenen okulun Geleneksel Öğretmenler Günü Kahvaltısında bulunması nedeniyle Hüseyin Aday'ı, Cunda MTAL Müdür Yardımcısı Malik Çakıroğlu konuk etti.

        Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, yaşça kendisinden büyük olan Müdür Yardımcısı Çakıroğlu'nun Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, başarılar diledi.

        (SS-EME)

        24.11.2016 13:43:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler