Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eğitimci başkandan meslektaşlarına kutlama

        (Fotoğraflı)

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Karesi ilçesinde bulunan tüm okul ve eğitim kurumlarına çiçek göndererek 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Büyük Türkiye'yi ideallerine taşıyacak yeni nesil öğretmenlerimizin ellerinde yetişmektedir" dedi.

        Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, her yıl olduğu gibi bu yıl da öğretmenleri unutmadı. Başkan Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Karesi İlçesi'nde bulunan 87 okul başta olmak üzere 120 eğitim kurumuna çiçek gönderdi. Belediye ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerde bulunan okulları ve eğitim kurumlarını tek tek ziyaret ederek çiçeklerini teslim etti.

        Geleceğin mimarı olan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayan Başkan Yücel Yılmaz, "Çocuğun güzel bir geleceğe attığı adımda anne ve babalıktan sonra en önemli pay sahibi olan öğretmenlerdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de söylediği gibi öğretmenlerimiz 'dünyanın her tarafında insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır' Büyük Türkiye'yi ideallerine taşıyacak yeni nesil öğretmenlerimizin ellerinde yetişmektedir. Bu anlamlı günde, yeni nesiller yetiştirmek için emekle, özveriyle çalışan tüm meslektaşlarımın Öğretmenler Günü kutluyorum" dedi.

        (TS-

        24.11.2016 14:16:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler