Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güvercin yetiştiricilerinden Başkan Eşkinat'a teşekkür

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Profesyonel Güvercin Yetiştiricileri Derneği Başkanı Hasan Yıldız ile 2'nci Başkan Taner Akcan, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a 4'üncü Geleneksel Güvercin Festivali'ne katkılarından dolayı teşekkür etti.

        Süleymanpaşa Belediyesinin, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen yaklaşık 2 bin ziyaretçi, 36 ırktan 3 bin güvercinin katıldığı 4'üncü Geleneksel Güvercin Festivali'ne katkılarından dolayı Başkan Eşkinat'a teşekkür eden Tekirdağ Profesyonel Güvercin Yetiştiricileri Derneği Başkanı Hasan Yıldız, çiçek takdim etti.

        Yılmaz, "Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz Geleneksel Güvercin Festivali'nde altyapı desteği ile bizim yanımızda olduğunuz için Tekirdağ Profesyonel Güvercin Yetiştiricileri Derneğimiz ve kendi adıma teşekkür ederim" dedi.

        Süleymanpaşa Belediyesi'nin ilçe sınırlarında yapılan etkinliklere her zaman destek olmaya çalıştığının altını çizen Başkan Eşkinat ise ziyaretten dolayı Yıldız ve Akcan'a teşekkür ederek gelecek yıl yapılacak festivalde de Tekirdağ Profesyonel Güvercin Yetiştiricileri Derneği'nin yanında olacaklarını ifade etti.

        (YG-MK-Y)

        24.11.2016 15:49:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler