Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        24 Kasım Öğretmenler Günü

        (Fotoğraflı)

        Serdar Adıyaman

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Ahlat ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama programı düzenlendi.

        Ahlat Halk Eğitimi Merkezi Ertuğrul Gazi Konferans Salonunda düzenlenen program; saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden yaptı.

        Öğretmenler Günüyle ilgili şiirlerin okunması ve Ahlat'taki okulların kısa video görüntüleri izlendikten sonra öğretmenler korosu tarafından müzik dinletisi sunuldu. Daha sonra Ahlat Demokrasi Nöbeti adlı slayt gösterimi sunuldu.

        Müzik öğretmeni ve öğrencisi tarafından keman çalınarak yapılan müzik dinletisi izleyenler tarafından oldukça beğenildi. Program, vefat eden öğretmenler slaytı, Yunus Ensari ilköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan skeç gösterisi, kısa bayrak gösterisi ile devam etti.

        Ardından göreve yeni başlayan öğretmenler için yemin töreni düzenlendi. Program 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili düzenlenen çeşitli yarışmalarda derece alan öğretmen ve öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi.

        Düzenlenen programa Ahlat İlçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

        (MSA-Y)

        24.11.2016 16:48:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler