Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mezitli kasaplarına Büyükşehir zabıtasından tam not

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanlıklarına bağlı ekiplerin merkez Mezitli ilçesinde gerçekleştirdikleri denetimlerde, kasaplar ekiplerden tam not aldı.

        Büyükşehir Belediyesi, belirli aralıklarla farklı konularda gerçekleştirdiği denetim faaliyetlerini ara vermeden sürdürüyor. Kağıt toplayıcılardan dilenciler ve seyyar satıcılara kadar vatandaşın sağlık ve güvenliğini tehlikeye sokan her türlü kişi ve kurumla mücadeleyi sürdüren Büyükşehir Belediyesi, son olarak kasap denetimleri gerçekleştirdi. İlk etapta Mezitli'de faaliyette olan 14 adet kasap denetimi yapan Zabıta Dairesi ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanlıklarına bağlı ekipler, Mezitli İlçe Tarım Müdürlüğü ve Mezitli Belediyesi ile ortaklaşa bir çalışma gerçekleştirdi.

        Vatandaşların güvenilir gıda kullanmalarını sağlamak amacıyla yapılan kontrollerde, "Damgasız olarak et ve benzeri şeyleri satmak, mezbaha haricinde her türlü hayvan kesimi yapmak" gibi unsurların yanında iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı, genel hijyen şartlarına uyulması gibi konular da denetlendi. Ekipler, kaçak kesim yapılmaması hususunda kasap dükkanı sahiplerine gerekli uyarılarda da bulundular. Denetimlerde, kasaplarda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

        Denetimlerin Yenişehir, Akdeniz ve Toroslar ilçesinde de devam edeceği bildirildi.

        (KYM-Y)

        24.11.2016 16:59:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler