Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Subaşıoğlu Öğretmenlerle Buluştu

        (Fotoğraflı)

        Zekican Şenkaya

        DENİZLİ (İHA) - Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle okulları ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. Başkan Subaşıoğlu, öğretmenler gününü kutladığı öğretmenlere günün hatırası olarak karanfil hediye etti.

        Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, 24 Kasım 1928 yılında 'Başöğretmen' ünvanının verilmesiyle birlikte her yıl 24 Kasım, öğretmenler günü olarak kutlanıyor. Bu çerçevede Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Anadolu Liseleri'nde öğretmenleri ziyaret etti.

        Başkan Subaşıoğlu, "Öğretmenlerimiz yeni bir neslin yetişmesinde büyük sorumluluk üstlenirler. Bende öğretmen bir ailenin ferdiyim. Annem ve babam da öğretmendi. Öğretmenlerimizin üstlendikleri sorumluluğun farkındayız. Kendilerine duyduğumuz derin sevgi ve saygı var. Bu düşüncelerle öğretmenler gününüzü kutluyorum" dedi.

        (ZŞ-

        24.11.2016 17:21:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler