Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        24 Kasım Öğretmenler Günü

        (Fotoğraflı)

        Galip Kılınç

        MUŞ (İHA) - Muş'un Bulanık ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

        Hükümet konağı önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Bulanık Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün konferans salonunda devam etti. Burada konuşan Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak, idarecilerin öğretmenlere karşı kibar olmalarını ve kendilerini kırmamalarını istedi. Bölgede görev yapmanın zorluklarına değinen Kaymakam Şahin, "Bir insanı kurtarmanın, bir âlemi kurtarmak kadar önemli olduğu bilinmektedir. Çünkü iyi eğitilen bir insan, huzurlu bir toplum ve mutlu bir gelecek demektir. Bu nedenle bir milleti yetiştiren, konuşmayı yeni öğrenen çocuklara okumayı, yazmayı, düşünmeyi, iyiyi ve güzeli öğreten sizlersiniz. Bir öğretmen sınıftaki tüm öğrencileri belki değiştiremez, ama en azında sınıfınızda bir kişiyi değiştirebilirsiniz. Ona etki yapabilirsiniz. Hepimizin sıkıntıları olabilir. Sizlerin de zaman zaman sıkıntılarınız olabilir. Ama tüm sıkıntılara rağmen başarmalıyız, başarmalısınız. İletişim kanallarınızı her zaman açık tutun. Sıkıntılarınızı bizimle, kurumunuzla, arkadaşınızla paylaşın. Bizlerin ve toplumun, sizin aydınlık ve özgür düşüncelere ihtiyacımız var. Lütfen buradaki insanlara, çocuklara faydalı şeyler yapmaya çalışın" dedi.

        Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip'in de yaptığı konuşmanın ardından düzenlenen şiir, resim ve çeşitli etkinliklerde dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle program son buldu.

        24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen törenlere Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin, Garnizon Komutanı Ömer Alataş, Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan, Komanda Yüzbaşı Bahadır Şahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

        (MSA-Y)

        24.11.2016 17:23:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler