Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sungurlu'da Kültür Gezilerine Yoğun İlgi

        (Fotoğraflı)

        Serkan Şansever

        ÇORUM (İHA) - Sungurlu Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında kültür gezilerine devam ediyor.

        Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, sosyal belediyecilik anlayışı ile kültür ve sanata büyük önem verdiklerini belirterek, "Kültür turları ile Sungurlu'dan farklı bölgelere düzenlediğimiz geziler bilgi zenginliğinin de artırılmasına vesile oluyor" dedi.

        Kültür gezileri kapsamında şu ana kadar Bayanlara; Konya'ya 30, Nevşehir'e 25, Hacı Bektaş-ı Veli Türbesi'ne 5 ve Amasya'ya 20 sefer düzenlediklerini hatırlatan Başkan Şahiner, Erkeklere ise Konya'ya 5, Nevşehir'e 5 araçla gönderdiklerini söyledi. Şahiner ayrıca 29 Ekim ve 10 Kasım'da Anıtkabir'e toplam 10 araç kaldırdıklarını sözlerine ekledi.

        Kültür gezisine katılan Sungurlulular sosyal belediyecilik anlayışını benimseyen Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'e teşekkürlerini ilettiler.

        (SŞ-BÖ)

        24.11.2016 17:24:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler