Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Belediyesinden eğitim ve öğretime anlamlı hediye

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Hacı Hakkı-Sadıka İlgü İmam-Haip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi açılış töreninde konuşan Memduh Büyükkılıç, okulun yanı sıra yemekhane ve spor salonu da inşa ederek eğitime anlamlı bir katkıda bulunduklarını söyledi.

        Esenyurt Mahallesi, Ersan sokakta inşa edilen 32 derslikli okulun tanıtım törenine; Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay Demir, Hacılar Belediye Başkanı, Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı, Kayseri Sanayi Odası Başkanı, Ak Parti il Başkanı Hüseyin Cahit Özden,Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, AK Parti İl, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkaları ile muhtarlar, meclis üyeleri, belediye çalışanları ve semt halkı katıldı.

        Eğitim yatırımlarına önem veriyoruz…

        İmam-Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ortak kullanılacak olan spor salonu, yemekhane ve toplantı salonunun çok amaçlı olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi her ortam da ve her fırsatta eğitime ve sağlığa yatırım yapıyor ve destek sağlıyoruz. Eğitim toplumun geleceği, sağlık ise birey için önemli bu neden ile olmaz ise olmazlarımız arasında eğitim ve sağlık yatırımları gelmektedir. Eğitim kurumlarımızın ihtiyaçlarını ya belirliyoruz ya da talep ediyorlar. Ama sonuçta biz yatırımı gerçekleştiriyoruz. Bu Melikgazi Belediyesince yapımı tamamlanın 10 ncu okuldur. Ana okulu ve ana sınıfı eğitim kurumlarını buna dahil değildir. Dolayısı ile Melikgazi bir kez de 24 Kasım gibi anlamlı bir günde eğitim ve eğitimcinin dostu olduğu kanıtlamıştır. Bu okul ve tesisler Eğitime ve spor camiasına hayırlı olsun." diye konuştu.

        İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, ise Melikgazi Belediyesinin okul binası yapmakla kalmayıp, öğretmenler odası, okulların dış cephe yalıtım ve boya, sınıfların yenilenmesi, okulların bahçe ve spor alanı düzenlemesi, okulların haşarata karşı ilaçlama gibi birçok hizmeti sunduğunu söyledi.

        Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, " Melikgazi Belediyesini 24 Kasım gibi öğretmenler gününde günün anlam ve önemine istinaden eğitim camiasına çok anlamlı bir hediye vermiştir, bundan dolayı kendilerini kutuluyorum." ifadelerini kullandı.

        (SK)

        24.11.2016 17:32:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler