Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale'nin 2 ilçesinde ilkokul inşaatları tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        Utku Yaşar Cüce

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin 2 ilçesinde yapılmakta olan ilkokulların inşaatları tamamlandı.

        14 derslikten oluşan Biga-Gümüşçay İlkokulu ve 16 derslikten oluşan Ayvacık-Küçükkuyu İlkokulu inşaatı tamamlandı ve eğitime hazır hale geldi.

        Okul inşaatlarının tamamlandığı belirten AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan," İnsana yapılan yatırım, yatırımların en kıymetlisi. 2019 yılına kadar eğitimde tam güne geçmek gibi bir vizyonumuz var. Bu doğrultuda yatırımlarımıza hız veriyoruz. Tam gün eğitime geçişte derslik açığının kapatılması dolayısıyla yeni okulların inşa edilmesi gerekiyor. Çanakkale Merkez ve ilçelerimiz için yeni okulları yatırım programına alıyor, devam eden projeleri hızla tamamlıyoruz. Biga- Gümüşçay ve Ayvacık -Küçükkuyu'ya hayırlı olsun" dedi.

        (UYC)

        24.11.2016 17:49:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler