Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Şahin'den gençlik merkezi müjdesi

        (Fotoğraflı)

        Galip Kılınç

        MUŞ (İHA) - Muş'un Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin, ilçeye bir gençlik merkezinin yapılacağı müjdesini verdi.

        Bulanık Kaymakamlığı ve Spor Toto Müdürlüğü tarafından Zafer Mahallesi'ndeki Bulanık Stadyumunun yanındaki boş arazide gençlik merkezi yapılacağını ifade eden Ömer Şahin, "Spor Toto Müdürlüğüyle yaptığımız girişimler sonucunda ilçede gençlik merkezi ve mahallere açık spor sahalarının yapılması sözünü aldık. Gençlik merkezi ve mahallerdeki sahalar için önümüzdeki bir ay içerisinde yer tespiti yapılacak. Gençlik merkezi ve sahalar için en kısa zamanda yer tespiti yaparak gerekli çalışmalara başlayacağız. Merkezde dans-folklor salonu, kütüphane, çok amaçlı salon ve daha birçok birim yer alacak. Bulanık'ta kurulacak gençlik merkezi, gençlerin eğitsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde serbest zamanlarını ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirmelerine fırsat verecektir. Gençlerimizi korumaya yönelik sosyal çalışmalarımız bundan böyle de devam edecektir" dedi.

        Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin, Zafer Mahallesi'nde daha önce SODES kapsamında yapılan ve geçen yıl fazla kar yağışından dolayı yıkılan halı sahanın tekrar yapılacağı müjdesini de verdi.

        (MSA-Y)

        24.11.2016 17:58:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler