Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fadıloğlu Şehitkamilli öğretmenlerin gününü kutladı

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Şehitkamil Belediyesi, bünyesinde bulunan Sosyal Tesislerde görev yapan öğretmenlerin, '24 Kasım Öğretmenler Günü' düzenlenen törenle kutlandı.

        Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen kutlama törenine Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Şehitkamil Belediyesi Sosyal Tesislerinde görev yapan öğretmen katıldı. Program bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Şehitkamil Belediyesi olarak bizler ne kadar insana ulaşabiliriz, ne kadar daha fazla insanın yetişmesine katkı sunabiliriz düşüncesiyle olmamız gerekiyor. Şuana kadar bu birliktelikle güzel sonuçlar alınıyor. Ben az öncesi slayt gösterisini izlerken hepinizle ayrı ayrı gurur duydum. Çünkü o slayt gösterisinin o duruma gelmesi sizlerin emekleriyle oldu. Ben tek başıma o makamda oturarak bu işleri yapmadım. Bu işleri yapan sizlersiniz. Bu ailenin içerisinde olmaktan gurur duyuyorum ve bundan sonraki süreçte de gurur duymaya devam edeceğim. Hep birlikte vatanımıza, milletimize, inancımıza hizmet etmek adına her zaman arkanızda durmaya devam edeceğim" dedi.

        "Başkanımıza teşekkür ediyorum"

        Şehitkamil Belediyesi Sosyal Tesislerinde görev yapan öğretmenler adına konuşan Saadet Öztütüncü ise, "Öğretmenlik, eğitmenlik, usta öğreticilik görevi çok anlamlı, çok özel ve aynı zamanda gurur verici bir duygu. Öğretmenliğimin ilk yılında ilkokul sıralarından bugüne kadar bende emeği geçen tüm öğretmenlerimizin ve hepimizin gibi herkesin, topluma yararlı bireyler olmamız için sarf ettikleri enerjiyi ve verdikleri emeği çok daha iyi anlıyorum. Belediyemizde görev yaptığım günden bugüne kadar birçok öğrencime sadece eğitim anlamında değil, sosyal ve manevi anlamda da yüreklerine dokunmak, onların değerli velilerinin hayır dualarını alma fırsatını elde ettim. Bu durum birçok maddi kazanımdan daha değerlidir. Tahmin ediyorum ki bugün burada bulunan tüm öğretmenlerimiz durum aynıdır, duygularımız ortaktır. Tüm ince detayları itina ve titizlikle yürütüldüğü bu ortamda bizlere öğretmenlik yapma fırsatı vermiş olduklarından dolayı Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcılarımıza ve tüm idarecilerimize canı gönülden teşekkür ediyor, Allah'ımdan meslek hayatım boyunca topluma faydalı milli duygularla yetişen bireylere hayırlı bir şekilde dokunmayı niyaz ediyorum" diye konuştu.

        Yapılan konuşmaların ardından Rıdvan Fadıloğlu, tüm öğretmenler adına Saadet Öztütüncü'ye çiçek takdiminde bulunurken, programa katılan öğretmenlere çeşitli hediyeler sundu.

        (SD-Y)

        24.11.2016 18:20:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler