Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaraereğlisi'nde Öğretmenler Günü kutlamaları

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'ın Marmaraereğilisi ilçesinde yapılan 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları, Cumhuriyet Meydanı'nda Çelenk Sunma töreni ile başladı. Daha sonrasında ise Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ın ziyaretleri ile devam etti.

        Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıt'ına çelenk sunumunun ardından Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunarak, kutlama törenine Halk Eğitim Merkezi'nde devam edildi. Halk Eğitim merkezindeki törende aday öğretmenlerin yemin töreni yapılarak, çeşitli dallardaki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Günün anlam ve önemini belirten şiir ve gösterilerin ardından törene son verildi.

        Daha sonra Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Adil Özer'i ziyaret etti. Belediye Başkanı İbrahim Uyan ziyarette yaptığı açıklamada, "Eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimsemiş, yurdumuzun dört bir yanında cehalet ve bilgisizlikle savaşan bu kutsal ve onurlu görevi en zor şartlarda bile büyük bir özveriyle yerine getiren, çocuklarımızı milli ve manevi değerlerle donatarak en iyi şekilde yetiştiren tüm değerli öğretmenlerin, öğretmen adaylarının ve eğitim gönüllülerinin öğretmenler gününü kutlarım" diyerek, Adil Özer ve tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

        (HLD-MEF-Y)

        24.11.2016 18:37:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler