Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenler Günü'nde gelen mutluluk

        (Fotoğraflı)

        Uğur Kuş

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Ceylanpınar'da görev yapan öğretmenlerden Emine Vezir ile Levent Tiktaş 24 Kasım Öğretmenler Gününde dünya evine girdi.

        Ceylanpınar Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen nikah töreninde Belediye Başkanı Menderes Atilla, öğretmen çiftin nikahını kıydı. 24 Kasım öğretmenler gününde dünya evine giren çifte mutluluklar dileyen Başkan Atilla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evli çiftlere tavsiyesi olan 3 çocuk tavsiyesini öğretmenlere de yaparak, "Sizlerden Cumhurbaşkanımızın tavsiyesi olan en az 3 çocuk bekliyoruz. İnşallah çocuklarınız vatan, millete, hayırlı evlatlar olur" dedi.

        Başkan Atilla, kıyılan nikahın ardından evlilik cüzdanını Emine Vezir'e verdi. Nikah defterine atılan imzalar ve ikramların ardından nikah töreni son buldu.

        (UK-SD-Y)

        24.11.2016 19:26:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler