Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti heyetinden öğretmenlere çiçek

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt ilçesindeki AK Parti üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenleri ziyaret ederek çiçek verdiler.

        AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hülya Bingöl ile bazı partililer, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçe merkezindeki okulları ayrı ayrı ziyaret ederek, görev yapan öğretmelerin gününü kutladılar. Öğretmenlere çiçek veren AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz, "İlçemizde görev yapan öğretmenlerimizin yanında olduğumuzu bilmelerini istedik. Çocuklarımızın sadece dersleriyle değil, dertleriyle de ilgilenen, her konuda onlara yardımcı olan ve yönlendiren öğretmenlerimizin yaptığı bu iş, anne ve babaların emeği kadar kutsaldır. Ayrıca TEOG sınavlarına giren öğrencilerimizi titizlikle çalıştıran ve onları bu zorlu maratona hazırlayan öğretmenlerimize ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Tek temennimiz TEOG sınavlarında öğrencilerimiz, ilçemizin eğitim seviyesini en üst seviyeye çıkarırlar. Çok şükür mevcut hükümetimiz tarafından ilçemize eğitim konusunda tarihi hizmetler yapılmıştır. Şu an ilçemizin en az yüz yıllık okul ihtiyacı kalmamıştır diyebiliriz. Bizlere bu eserleri kazandıran herkese çok teşekkür ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerin gününü bir kez daha en içten dileklerimizle kutluyorum" dedi

        (VE-MSA-Y)

        25.11.2016 08:42:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler