Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenler Günü anısına fidan dikimi

        (Fotoğraflı)

        Uğur Kuş

        ŞANLIURFA (İHA) - 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Ceylanpınar Belediyesi tarafından Şehit Polis Memurları Feyyaz Yumuşak ve Okan Acar okullarında fidan dikim töreni düzenlendi.

        Çam fidanlarının dikildiği okullardaki programa Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçe Kaymakamı Ahmet Karatepe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç ve diğer yetkililer katıldı.

        Fidan dikim töreninde konuşma yapan Kaymakam Karatepe, ''Sadece askeriye ve polisiye tedbirlerle değil, eğitimli bir nesil ile bizler bu terör belasının üstesinden geleceğiz. Bu vesile ile başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere ahirete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum'' dedi

        Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ise fidan dikim töreninde yaptığı konuşmada, ''Şehit öğretmenlere rahmet diliyorum. Burada günün anısına ve şehit polislerimizin anısına belediye olarak kaymakamımızla beraber fidan dikme programı gerçekleştirdik. Bu çam fidanlarıyla beraber ülkemizin huzura kavuşması için umudumuzu da bu fidanlarla beraber dikiyoruz. Fidanlarla birlikte umutlarımızın da yeşermesini diliyoruz. Ülkemizin terörden arınarak kardeşçe, huzurlu bir ülkeye kavuşmayı temenni ediyorum'' diye konuştu.

        (UK-BRN-Y)

        25.11.2016 10:05:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler