Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe'de Öğretmenler Günü kutlandı

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçe genelinde hizmet veren öğretmenlerle bir araya geldi.

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle, Kartepe Belediyesi KAR-MEK, Bilgi Evleri, Yaz Spor Okulları ve Kadın Spor Merkezleri'nin eğitmenleri ile sabah saatlerinde bir araya geldi.

        Programda konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Bu gün burada bu kadar çok eğitimcimizin olduğunu görmek beni çok mutlu etti. Kartepe Belediyesi olarak eğitimci kadromuzla bir eğitim kurumu gibiyiz. Evlatlarımıza, hemşehrilerimize eğitim veren sizleri istihdam ettiğimiz için de ayrıca kıvanç duyuyorum. Sizin başarınızın bizim başarımız olduğunu siz zaten biliyorsunuz. Halk eğitim Müdürlüğümüzle üç yıldır bir uyum içerisinde çalışıyoruz. KAR-MEK, Bilgi Evleri, Yaz Spor Okulları ve Kadın Spor Merkezleri hocalarımızla artık bir aile olduk ve bu uyum çerçevesinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu özel günde bir arada olduğumuz ve yanımızda olamayann 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

        (İG-İÇ)

        25.11.2016 10:26:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler