Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Kadınlardan 'Anne Eli Isıtıyor' projesine destek

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Uçmaz

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Lapseki ilçe merkezi ve Çardak beldesinde yer alan AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı 'Anne Eli Isıtıyor' projesi kapsamında el örgüsü ördü.

        Lapseki ilçe merkezi ve Çardak beldesinde yer alan Ak Parti Kadın Kolları Teşkilatı 'Anne Eli Isıtıyor' projesi kapsamında el örgüsü ördü. Kadınlar tarafından yürütülen çalışmalarda yelek, hırka, şapka, atkı gibi farklı ürün gruplarından 204 parça el örgüsü yapıldı. AK Parti Kadın Kollarından yapılan açıklamada, "Fikir annesi Gelibolu kadın kolları olan Anne eli ısıtıyor projesi için il ve tüm ilçelerle birlikte bizlerde ürünlerimizi hazırladık. Çardak kadın kolları teşkilatımız ile birlikte çok kısa bir sürede tam 204 parça örgü ördük. El emeği ve göz nuru bu ürünlerimizi yerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu süreçte bize destek olan tüm kadın kolları yönetimine, mahalle teşkilatlarına ve yardımsever bayanlara teşekkür ederiz" denildi. Ürünlerin ihtiyaç sahiplerine teslim edileceği kaydedildi.

        (MY)

        25.11.2016 10:31:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler