Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a öğretmenler günü sürprizi

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi çalışanları tarafından Başkan Mehmet Tutal'a '24 Kasım Öğretmenler Günü' kutlaması yapıldı.

        Seydişehir Anadolu Öğretmen Lisesi'nde Din Kültürü öğretmeni olarak görev yaptığı sırada 2014 yerel seçimlerinde Seydişehir Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Tutal'a, Öğretmenler Günü nedeniyle belediye personeli tarafından sürpriz kutlama yapıldı. Öğretmenler günü kutlama programlarına katılan Başkan Tutal, kendisine yapılan sürprizle karşılaşınca duygusal anlar yaşadı. Kutlamanın ardından pastayı kesen Başkan Tutal, "Beni şaşırttınız. Ben klasik bir adamım. Bu tür sürprizlere alışık değilim. Beni duygulandırdınız. Sürprizinizden dolayı teşekkür ediyorum. Sağlık, sıhhat ile birlikte nice hizmetler yapmayı birlikte nasip etsin" dedi.

        (ÖS-AH-Y)

        25.11.2016 10:58:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler