Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinde ilçelerin bütçe görüşmeleri devam ediyor

        - Sincan ve Keçiören Belediyelerinin bütçeleri onaylandı

        ANKARA (İHA) – Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, ilçe belediyelerin bütçe görüşmeleri devam ederken, kırsal ve tarımsal faaliyetleri desteklemek yönünde de kararlar alındı.

        Meclis 2'nci Başkanvekili Nail Çimen başkanlığında yapılan birleşimde, kentle ilgili Başkanlık yazıları ve Komisyon raporları görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda, ormanlık ve kırsal alanların korunması amacıyla zararlı böceklere karşı biyolojik mücadele yapmak üzere faydalı böceklerin yetiştirilmesi, makine ve ekipmanların alınması, tesislerin kurulması yönünde Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi Başkanlığı'na yetki verildi.

        Belediyesi Meclisi'nde, kırsal kalkınmayı destekleyen kararların ardından, Sincan ve Keçiören belediyelerinin 2017 bütçeleri, oy birliğiyle kabul edildi. Bütçeleri kabul edilen ilçe belediye başkanları konuşma yaparak, oy birliğiyle alınan kararlardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

        Toplantıda, meclis üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne ilişkin konuşmalar yaparak, mesleğin önemine ilişkin mesajlar verdi ve öğretmenleri kutladı.

        (BC-MK-Y)

        25.11.2016 11:14:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler