Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selçuk'a İZKA destekli yeni spor alanı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Selçuk Belediyesi'nin İzmir Kalkınma Ajansı katkılarıyla yapmış olduğu ve proje ortakları arasında Selçuk Ticaret Odası'nın da bulunduğu başvuru için gerekli prosedürler tamamlanarak Selçuk Sanayi Sitesi'ni Güzelleştirme Protokolü kapsamındaki çalışmalar hız almaya başladı.

        Yetkililer, İZKA'nın Küçük Ölçekli Sanayi Bölgelerini Geliştirme Mali Destek Programı içerisinde yer alan Selçuk Sanayi Sitesi'ni Güzelleştirme Projesi kapsamında, alanda basketbol ve tenis sahasının yapımına başlandı. Sanayi içerisinde ihtiyaca cevap verecek tuvaletlerin da olduğu iki adet park alanın yer aldığı bölümde de yakında peyzaj çalışmalarına başlanılacağı bildirildi.

        Yeni oluşturulacak tag ve yönlendirme tabelalarıyla da sanayi içi ulaşımın kolaylaşması hedefleniyor. Maliyeti 1.221.626,87 TL olan bu proje kapsamında Selçuk Sanayi Sitesine ayrıca 7 bin metre kare parke kaplama, alt yapısı dahil 1100 metre karede bordür imalatı gerçekleştirilecek.

        (MY)

        25.11.2016 11:27:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler