Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Demirkol öğretmenlere karanfil dağıttı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 24 Kasım Öğretmenler Gününde öğretmenler çeşitli hediyeler ve karanfil dağıttı.

        Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol eğitim camiasının yanında olmaya devam ediyor. 24 Kasım Öğretmenler Gününde öğretmenleri unutmayan Demirkol, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Sevgi Evlerinde görev yapan öğretmenleri ziyaret etti. Demirkol'a ziyaretinde Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, belediye meclis üyeleri ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Abuzer Çiftçi'nin de hazır bulunduğu ziyarette Demirkol öğretmenlerle sohbet etti.

        Öğretmenlerin yaptığı mesleğin kutsallığını hatırlatan Demirkol ve belediye meclis üyeleri öğretmenlere hediye ve karanfil dağıttı. Öğretmenler Günü nedeniyle ziyaretlerde bulunduklarının altını çizen Demirkol, "Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü. 'Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu' mucibince ve yine aynı şekilde 'Bana bir harf öğretenin kölesi olurum' anlayışına sahip bir dinin mensupları olarak bugün 24 Kasım Öğretmenler Gününde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza bağlı yetiştirme ve sevgi evlerindeki eğitici ve öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlamak üzere buradayız. Bu kurumlarda ailesinden uzakta kalmak zorunda olan çocuklarımızın bakımı, iaşesi ilgililer. Burada görev yapan tüm eğitimcilerimize öğretmenlerimize, müstahdeminden müdürüne kadar hepsine teşekkür ediyorum. Önemli bir görev yaptıklarının bilincinde ve idrakinde olduğumuz belirmek işitiyorum" şeklinde konuştu.

        Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Abuzer Çiftçi ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Sevgi Evlerinde görev yapan öğretmenleri unutmayarak farkındalık oluşturduğu için Fevzi Demirkol'a teşekkür etti.

        Demirkol, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ziyaretinin ardından Milli İrade Geçici Eğitim Merkezinde görev yapan Suriyeli öğretmenleri ziyaret etti. Demirkol, Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından büyük bir coşku ile karşılandı. Öğretmenlere burada sohbet eden Demirkol ve belediye meclis üyeleri öğretmenlere hediye verdi, karanfil dağıttı.

        (BB-BRN-Y)

        25.11.2016 11:56:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler