Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Eşkinat İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler ve Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur'u makamlarında ziyaret etti.

        24 Kasım Öğretmenler Günü tüm Tekirdağ'da çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler ve Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur'u makamlarında ziyaret ederek Öğretmenler Günü'nü kutladı.

        "Tüm imkanlarımızla eğitime destek vermeye her zaman hazırız"

        Ziyaretlerin ilki, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Belediye Başkanları Eşkinat ve Albayrak'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat da belediye olarak eğitime büyük önem verdiklerini ifade ederek, "Tüm imkanlarımızla eğitime destek vermeye her zaman hazırız" diye konuştu.

        İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ardından Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne de ziyaret gerçekleştiren Eşkinat ve Albayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur'un şahsında ilçede görev yapan tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladılar.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Mamur da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkür etti.

        (HLD-MEF-Y)

        25.11.2016 11:56:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler