Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Demirkol kadın destek merkezini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesi bünyesindeki Ertuğrul Gazi Kadın Destek ve Aile Eğitim Merkezini ziyaret ederek, merkezde eğitim gören kadınlara sürekli destek olacaklarını söyledi.

        Demirkol, beraberinde belediye meclis üyeleri, Abdurrahman Beyaz, Hande Çankaya, Emin Coşkun ve birim müdürleriyle birlikte Ertuğrul Gazi Kadın Destek ve Aile Eğitim Merkezini ziyaret etti. Burada kursiyerler ile görüşen Demirkol, merkezdeki faaliyetlerle ilgili de öğreticilerden bilgi aldı.

        Kadın Destek Merkezini ziyaret eden Demirkol, yaptığı "Bugün Haliliye bölgesinde bulunan kadın destek merkezlerimizden Ertuğrul Gazi Kadın Destek Merkezini belediye meclis üyelerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Buradaki öğretmenlerimize, öğrencilerimize nasıl daha faydalı hizmetler yaparız diye kendilerini ziyaret ettik. 'Beşikten mezara ilim öğreniniz' diyen bir dine mensup insanlar olarak, eğitimin öğretimin yaşının olmadığını bir kez daha burada gördük. Onun için buradaki öğretmenlerimize öğrencilerimize başarılar diliyorum. Topluma daha faydalı nasıl işler yaparız şeklindeki gayretleri için de ben hepsine teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bundan sonrası için de başarılar diliyorum. Kendilerinin yanında olduğumuzu her zaman hissetmelerini istiyorum. Ayrıca gelecek nesilleri yetiştirecek anaların da kadın destek merkezlerimizde eğitim almasını can-ı gönülden temenni ediyorum" dedi.

        Öte yandan Haliliye Belediyesi bünyesinde Devteşti, Ertuğrul Gazi ve Ulubatlı Kadın Destek ve Aile Eğitim Merkezleri bulunuyor. Haliliye Belediyesi'ne bağlı üç merkezde toplam 200 kursiyer eğitim görüyor. Kadın destek ve aile eğitim merkezlerine kayıt yapmak isteyen vatandaşlar ise, Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne ve destek merkezlerine başvuruda bulunabileceği bildirildi.

        (BB-BRN-Y)

        25.11.2016 12:14:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler