Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyşehir'de 2016, sosyal etkinliklerle dolu dolu geçti

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, 2016 yılının ilçede sosyal etkinlikler yönünden dolu dolu geçen bir dönem olduğunu söyledi.

        Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, ilçede birçok hizmet üreten, yeni ve birçoğu ilk olan çok sayıda projeyi hayata geçiren, yaptığı sıra dışı yatırımlarla adını duyurmaya başlayan Beyşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlamında da ses getiren ve öne çıkan bir kurum haline geldiğini söyledi.

        Başkan Özaltun, 2016 yılının 11 aylık döneminde Beyşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve ilgili diğer birimler tarafından müşterek olarak organize edilen tanıtım, kültürel ve gezi içerikli çok sayıda sosyal etkinlik ve projeye imza attıklarını söyledi. Beyşehir Belediyesi olarak Türkiye'nin ilk EXPO'su olan Antalya EXPO'da 6 ay süreyle stant açarak yöresini tanıtan Konya'nın tek ilçe belediyesi olduklarını vurgulayan Özaltun, bu anlamda EXPO'da standı olan Türkiye'nin sayılı ilçelerine arasına girdiklerini söyledi.

        Başkan Özaltun, Beyşehir'de salon eksikliğine rağmen çok sayıda etkinliği 2016'nın 11 aylık dönemine sığdırmayı başardıklarını da belirterek, "2017, Beyşehir'de Belediyemizin Kültür Merkezi'nin hizmete girdiğinde inşallah sosyal etkinlikler yönünden daha da ivme kazandığı bir yıl olacaktır"dedi.

        (ÖS-AH-Y)

        25.11.2016 13:09:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler