Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Talas'ta teknolojik yaprak temizliği

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Talas Belediyesi son baharın gelmesiyle birlikte yaprak mesaisine başladı. Başkan Mustafa Palancıoğlu zamandan kazanmak için teknolojik makinelerle dökülen yaprakların temizlendiğini belirtti.

        Talas'ta sonbahar mevsimi ile birlikte ağaçlarından sararıp düşen yapraklar çevre kirliliği oluşturmaması için belli saat ve zaman aralığında toplanıyor.

        Ekiplerin günde 120 kilometrelik alanda yaprak temizliği yaptığını söyleyen Başkan Mustafa Palancıoğlu, "Belediyemiz temizlik ekipleri Kasım ayına girildiğinden bu yana refüjler, kaldırımlar, ana cadde ve yollarda dökülen yapraklar 3 emiş gücü yüksek makinelerle temizleniyor. Özellikle ağaçların yoğun olduğu bölgelerde daha fazla çalışma yapılıyor. Aynı noktalarda biriken yapraklar 2 günde bir yine toplanıyor. Temizlik işçilerinin yaprak mesaisi Aralık ayına kadar devam edecek." dedi.

        (AG-SK)

        25.11.2016 13:28:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler