Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Viranşehir'de Öğretmenler Günü coşkuyla kutlandı

        (Fotoğraflı)

        Enver Zencirci

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Resmi kutlamalar Viranşehir Hükümet Konağında Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayarak 16.30'da geniş katılımlı ve yemekli bir toplantı ile devam etti.

        Bir düğün salonunda gerçekleştirilen programa, Viranşehir Kaymakam Vekili Ahmet Karatepe, Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, İlçe Nüfus Müdürü Faysal Turan, İlçe Emniyet Müdürü Esat Uğur, Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi İlhan Erkan, Siyasi Parti Temsilcileri, STK başkanları, gaziler, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

        Programda günün anlam ve önemi ile ilgili bir konuşma yapan Kaymakam Ahmet Karatepe, ''Dünyanın en güçlü medeniyeti olma yolunda olan devletimizin bu ilerleyişini durdurmak isteyen düşmanlarımıza karşı bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Saflarımızı sık tutacak asla ve asla araya paralel devlet yapılanmasının uşakları gibi münafıkların girmesine izin vermeyeceğiz. İçimize sızmış olan hainlerin tamamını temizleyeceğiz. Evlatlarımızı sarsılmaz bir imanla ve en çağdaş bilgilerle donatacağız. Bu bana ve sizlere bu uğurda yüklenmiş olan çok önemli ve tarihsel bir görevdir" şeklinde konuştu.

        Karatepe'nin ardından bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, öğretmenlerle bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

        Ardından emekli olmuş öğretmenlere teşekkür plaketleri Kaymakam Ahmet Karatepe tarafından verildi. Ödül törenini takiben, mesleğe yeni başlayan öğretmenler öğretmenlik andını okudu.

        Basın mensuplarının unutulmadığı törende eğitime katkı sunan basın mensuplarına teşekkür plaketi verildi.

        Katılımın yüksek olduğu program halk oyunları gösterisi ve müzik öğretmenlerinin mini konseri ile son buldu.(EZ-BRN-Y)

        25.11.2016 14:05:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler