Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geleceğin öğretmenleri 'Gönül'lere dokundu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Aydın'da geleceğin öğretmen adayı gençler, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Gönül Elçileri" projesi kapsamında Köşk ilçesinde ilkokul öğrencileriyle bir araya geldi.

        Aydın Gençlik Merkezi 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği, Beden Eğitimi Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği ve Okul Öncesi Öğretmenliğinde okuyan toplam 30 öğretmen adayı gönüllü genç ile Köşk İlçesi Kıran Köyü İlkokulu'nda öğrenimlerine devam eden miniklerle buluştu.

        Bu anlamlı ziyarette Adnan Menderes Üniversitesi Genç Liderler Topluluğunu oluşturan öğretmen adayı gönüllü gençler hem öğrencilerin derslerine girdi hem de onlarla doyasıya oyunlar oynayarak eğlendi. Bunun yanı sıra okulun duvarlarını boyayarak süsleyen Aydın Gençlik Merkezi Resim Topluluğu köy halkının büyük ilgi odağı oldu. Tiyatro topluluğu da sergilediği tiyatro gösterimiyle beğeni topladı.

        (MB-Y)

        25.11.2016 14:52:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler