Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Şahin'den ilçeye değer katacak inşaat alanında inceleme

        (Fotoğraflı)

        Zeki Ceyhan

        BİLECİK (İHA) - Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Camikebir mahallesinde inşa edilen ve ilçeye değer katacak 21 iş yeri ve 24 konut inşaatında incelemelerde bulundu.

        AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü birimi tarafından hazırlanan proje kapsamındaki iki bloktan oluşan inşaatı gezen Başkan Şahin, Osmaneli'nin merkezinde ve en değerli alanından atıl vaziyette olan alandaki ticaret ve konut projesinin hayata geçmesinin ilçeye değer katacağını belirtti. Başkan Münür Şahin, "Bir aksilik olmasa evleri 2017 yılı içinde tamamlayarak sahiplerine teslim edeceğiz. Buradaki inşaatın bitmesiyle, Osmaneli'nin çarşısını oluşturmuş olacak. Mimari olarak Osmaneli evleri görünümünde olan proje ile ilgili Camikebir mahalleleri ve Camicedit mahalleleri hareketlenmeye başladı. İnşaat projesinin hükumet ve belediye binalarının yanında olması talepleri olumlu etkiliyor. Sanayileşmiş, tarih ve kültür kenti Osmaneli hedeflerine hızla ilerleyen ilçemiz bu proje ile prestij kazanacak. Osmaneli'nin merkezi bu alanda olacak, tüm projeler tamamlandığın da çarşımıza yakışır 150 yeni iş yeri 200 konut yapılmış olacak. Sosyal yaşantı alanı, yeşil alanlar ve bunun gibi yatırımlarla desteklenen bu projelerle Osmaneli ayrı bir görünüme kavuşacak. Belediye Başkanı olarak ilçemizin değerini yükselten bu projelere imza atıyor olmasının gururunu yaşıyor ve aynı gururu ilçe halkımızda yaşatıyoruz. Osmaneli (Lefke) sadece ilimizin değil Türkiye'nin ve sonrasında dünyanın tanıdığı kent olma yolunda planlı projeli ilerleme yolunda devam ediyor. Ülkemizde son yaşanan olaylar hiçbir zaman projelerimizi etkilemeyecek. Biz projelerimizi ve halka verdiğimiz sözlerimizi yerine getirmeye devam edeceğiz. Durmak yok yola devam, her şey güzel Osmaneli halkı için Osmaneli için" dedi

        (ZC-MET-Y)

        25.11.2016 14:57:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler