Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediyeden duyarsız vatandaşlar sitem

        - Belediye duyarsız vatandaşlara sosyal medyadan sitem etti

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Edremit ilçesinde belediye dere yataklarını kirleten vatandaşlara sosyal medyadan sitem etti. Edremit Belediyesi sosyal medya paylaşımında "Temizlemek elbette bizim görevimiz ancak bu kadar da kirletilmese n'olur ki" deyip üzgün yüz ikonu ile paylaşım yaptı.

        Edremit Belediyesi düzenli olarak ilçe genelindeki dere yataklarında temizlik çalışması yapıyor; ancak yapılan çalışmalara rağmen duyarsız vatandaşları çöplerini dere yataklarına atmaya devam etmeleri üzerine Edremit Belediyesi sosyal medya üzerinden dere yataklarına çöp atan vatandaşlara sitem etti. Dere yataklarında zor şartlarda temizlik işi yapan personelin fotoğraflarını yayınlayan belediye "Temizlemek elbette bizim görevimiz ancak bu kadar da kirletilmese n'olur ki"dedi. Belediyenin paylaşımı kısa sürede ilgi çekerek bir çok yorum aldı.

        (EME)

        25.11.2016 15:38:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler